JB Villa

Egy átalakítás ideális esetben az ott élők számára az életminőségükben, élettereikben is jelentős pozitív változással jár.

Az Év Háza különdíjat nyert szombathelyi családi házunk tökéletes példája annak, hogyan lehet egy klasszikus, az utcafrontra szervezett nyeregtetős épületet teljes egészében újragondolni.

Az új architektúra az erőteljesen kubusos, modernista szemléletmód jegyében született meg, ez jelenik meg mind a ház tömegeiben, mind pedig a homlokzati esztétikában.

Az épületről bővebben olvashat bemutató rovatunkban.

VEZETŐ TERVEZŐ

SINGER ÁDÁM

MÉRET

216 M2

TERVEZŐK

SINGER ÁDÁM

TERVEZÉS ÉVE

2018

SZOLGÁLTATÁSOK

GENERÁL ÉPÍTÉSZ TERVEZÉS

LOKÁCIÓ

SZOMBATHELY, MAGYARORSZÁG

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

0 K+
TERVEZETT NÉGYZETMÉTER
0 K+
MEGVALÓSULT NÉGYZETMÉTER
0 +
ELNYERT DÍJ
0 +
FŐS CSAPAT