BG Villa

The design site has a beautiful panoramic view, which naturally provided the main focal point for all communal and intimate spaces.

However, the orientation was unfavourable, and it was therefore necessary to let light in from opposite sides. The building turned this disadvantage into an advantage through a generous gesture: it took advantage of the visual opportunities and ensured favourable sunlight.

The sculptural design simultaneously allows nature to flow in at ground level, and closes off the view from the neighbours upstairs, while letting plenty of light in through the opening that breaks through the mass.  The result is a perfectly intimate and stunningly bright overall effect, where we are struck by the overwhelming panorama at every step.

AREA
486 SQ M
SERVICES
GENERAL PLANNING
YEAR OF PLANNING
2020

Contact us!

0 K+
PLANNED SQUARE METERS
0 K+
BUILT SQUARE METERS
0 +
PRIZES WON
0 +
TEAM MEMBERS