NS Villa

The client required a Mediterranean-style, yet modern house on a dramatically steep plot with breathtaking panoramic views. 

The basic concept has a U-shaped layout to soften the strong winds, with terraces surrounding the infinity pool and a cantilevered sun terrace. 

During construction, the purchase of the adjacent lot allowed for a 5-car garage to be added to the unit, creating a “wow” effect with an exciting entrance and grandiose massing, as well as a sense of space.

We used only natural materials, warm travertine, striking black slate, and soft tropical wood. With countless unique furnishings and solutions, a truly unique luxury home was born.

AREA
700 SQ M
SERVICES
INTERIOR DESIGN
YEAR OF PLANNING
2016

Contact us!

0 K+
PLANNED SQUARE METERS
0 K+
BUILT SQUARE METERS
0 +
PRIZES WON
0 +
TEAM MEMBERS